Kokį spalvotą lazerinį spausdintuvą pirkti?

2017-07-17

Nusprendus įsigyti spalvotą lazerinį spausdintuvą pirmas dalykas, kurį turėtumėte žinoti, kad foto kokybės nuotraukų, deja su juo atspausdinti negalėsite (tam reiktų rinktis rašalinį spausdintuvą), bet grafikams, diagramoms, paveikslėliams, spalvotam tekstui spausdinti – lazerinis įrenginys yra puikus pasirinkimas!

Šiame straipsnyje padėsime Jums apsispręsti, kokį spalvotą lazerinį spausdintuvą rinktis ir į ką reiktų atkreipti dėmesį prieš perkant.

Namų vartotojams bei nedideliems biurams siūlytume įsigyti Kyocera ECOSYS P5021cdw. Tai mažai vietos užimantis A4 formato spalvotas lazerinis spausdintuvas, turintis automatinį dvipusį spausdinimą. Šio spausdintuvo rezoliucija – 1200 x 1200 dpi, taigi jis puikiai ir kokybiškai atvaizduos spausdinamus vaizdus. P5021cdw modelis spausdina 21 puslapio per minutę greičiu. To pilnai užteks nedideliems apkrovimams, nors gamintojas deklaruoja kad su šiuo įrenginiu per mėnesį maksimaliai galite atspausdinti net iki 30.000 spaudų. Tokie gamintojų nurodomi skaičiai parodo, kad spausdintuvas yra tikrai patikimas. Taip pat šiame spausdintuve yra tinklinio spausdinimo galimybė bei bevielis Wi-Fi ryšys. Su šiomis spausdintuvo funkcijomis galėsite labai patogiai spausdinti iš nešiojamųjų, planšetinių kompiuterių bei kitų mobiliųjų įrenginių. Tai ypač aktualu nedideliems biurams bei namų vartotojams.

Jeigu Jūsų spausdinimo apimtys yra nemažos, tuomet reiktų rinktis greitesnį ir aukštesnės klasės spausdintuvą, pavyzdžiui tokį kaip Kyocera ECOSYS P6035cdn. Šis įrenginys turi automatinį dvipusį spausdinimą, tinklo plokštę, jo greitis – 35 puslapiai per minutę. P6035cdn spausdintuvui skirti toneriai yra tikrai didelės talpos (juodas – 12.000 psl. A4; spalvos po 10.000 psl. A4), todėl Jūsų darbai vyks sklandžiai ir nepertraukiamai!

Didesnėms įmonėms dažnai atsiranda poreikis spausdinti A3 formato dokumentus. Jeigu ir Jums reikia šios funkcijos, siūlytume peržvelgti ne tik spalvotų lazerinių spausdintuvų katalogą, bet žvilgtelti į A3 formato daugiafunkcinius įrenginius, kadangi jie galimai bus pigesni nei tik spausdintuvai, o Jūs gausite daugiau funkcijų kurios dar labiau palengvins Jūsų ofiso kasdienybę. Kaip variantą A3 spausdinimui galime Jums pasiūlyti Kyocera FS-C8520MFP. Šis įrenginys spausdina, skenuoja bei kopijuoja. Taip pat kaip ir dauguma Kyocera gamintojo modelių turi automatinį dvipusį spausdinimą, tinklą. Su šia funkcija Jūs turėsite galimybę nuskenuotus dokumentus tiesiogiai atsisiųsti sau į elektroninį paštą. FS-C8520MFP standartinėje komplektacijoje turi automatinį dokumentų tiektuvą, kuris skenavimo bei kopijavimo darbus Jūsų įmonei padarys dar paprastesnius bei greitesnius. Tokiam didesniam įrenginiu papildomai reiktų įsigyti popieriaus tiektuvą kartu su spintele Kyocera PF-470, tuomet galėtumėte į atskirus stalčius susidėti skirtingo formato popierių. Šis daugiafunkcinis spausdintuvas puikiai tiks Jūsų įmonei jeigu ieškote spalvinio A3 formato spausdinimo sprendimo ir tikrai nenusivilsite gavę daugiau nei vieną funkciją tame pačiame įrenginyje!

Tikriausiai jau išsirinkote savo spausdintuvą? O jeigu dar ne, drąsiai kreipkitės į mus, ARG Baltic, nes mes biuro įrangos ekspertai, puikiai parinksime Jums tinkamiausią spausdintuvą pagal Jūsų poreikius bei biudžetą!