Mano krepšelis

Geriausias spausdintuvas namams

2017-07-20

Jau buvome rašę kaip išsirinkti spausdintuvą, kuris atitiktų Jūsų poreikius. Šiandieną norėtume pakalbėti būtent apie namų vartotojus: kokie spausdintuvai yra geriausi namams, kokias funkcijas reiktų apsvarstyti prieš perkant ir kaip išsirinkti modelį, kuris nereikalaus didelių eksploatacinių išlaidų.

Galbūt jau buvote girdėję vieną populiarią nuomonę, kad namuose yra gerai turėti du spausdintuvus: vieną lazerinį spausdinantį ne spalvotai, o kitą rašalinį skirtą spausdinti spalvotai. Mes manome priešingai, nes tiek su rašaliniu spausdintuvu galite spausdinti dokumentus, o išsirinkus tinkamą modelį tikrai neišleisti daug pinigų rašalo kasetėms. O jeigu vis dėl to norite rinktis lazerinį įrenginį spausdinantį spalvotai, su juo taip pat galėsite spausdinti tiek juodai baltus dokumentus, tiek ne foto kokybės paveikslėlius.

Taigi, šiandieną aptarsime visas šias spausdintuvų grupes ir pasiūlysime Jums geriausius spausdintuvus namams.

Lazeriniai spausdintuvai spausdinantys ne spalvotai:

Šie įrenginiai yra skirti spausdinti dokumentams. Puikiai namuose Jums pasitarnaus jeigu norite atsispausdinti patiekalo receptą, bilietus į koncertą ar panašius dokumentus. Vienas iš geriausių modelių namams būtų Brother HL-L2300D. Tai paprastas spausdintuvas, jungiamas per USB prie vieno kompiuterio. Didelis šio spausdintuvo privalumas – automatinis dvipusis spausdinimas. Su šia funkcija ne tik sumažinsite išlaidas popieriui, nes galėsite lapą iš karto atspausdinti iš abiejų pusių, bet ir saugosite gamtą. Jeigu namuose norite turėti spausdintuvą su Wi-Fi bevieliu ryšiu, kad galėtumėte tiesiogiai spausdinti iš nešiojamojo kompiuterio nejungiant USB laidu, arba iš mobiliojo įrenginio, siūlytume rinktis spausdintuvą HP LaserJet Pro M12w. Šis modelis yra skirtas kaip tik namų vartotojams, kadangi yra nedidukas, neužims daug vietos. Be to, LaserJet Pro M12w spausdinimo greitis yra 18 puslapių per minutę, jo visiškai užteks spausdinant namuose nedideliais kiekiais.

Lazeriniai spausdintuvai spausdinantys spalvotai:

Kaip jau ir buvome minėję, šie spausdintuvai nespausdins foto kokybės nuotraukų, bet spalvotą tekstą, diagramas, grafikus jie atvaizduos tikrai puikiai. Taigi, jeigu Jums to užtenka, galite drąsiai pirkti lazerinį įrenginį spausdinantį spalvotai. Beje, spausdinant nespalvotą tekstą ar pasirinkus spausdinti ne spalvotai paveikslėlius, bus naudojamas tik juodas toneris, todėl čia lazerinis spausdintuvas yra pranašesnis už rašalinį. Puikus pasirinkimas namas būtų Kyocera ECOSYS P5021cdn arba Kyocera ECOSYS P5021cdw. Šie abu spausdintuvai spausdina 21 puslapio per minutę greičiu, turi automatinį dvipusį spausdinimą (kuris kaip jau buvome rašę saugo tiek Jūsų piniginę tiek gamtą ), tinklinį spausdinimą. Šiems modeliams yra didelės talpos toneriai, su kuriais galėsite atspausdinti net iki 2.600 A4 formato puslapių, taigi spausdinant nedidelius kiekius namų reikmėms Jums šio resurso tikrai užteks ilgam! Vienintelis skirtumas tarp jų yra tai, kad ECOSYS P5021cdw turi Wi-Fi bevielį ryšį, kuris tikrai yra labai patogi funkcija namuose.

Rašaliniai spausdintuvai:

Su šio tipo spausdintuvais galėsite spausdinti viską: tiek dokumentus, tiek paveikslėlius, tiek nuotraukas! Tereikia išsirinkti tinkamą modelį, kad eksploatacinės medžiagos labai netuštintų kišenės. Vienas iš tokių spausdintuvų būtų Epson L310. Šis modelis yra išskirtinis tuom, kad jame yra integruotos rašalo kasetės (talpos), jos yra užpildomos iš rašalo buteliukų. Kadangi nereikia pirkti visos rašalo kasetės, o tik originalų rašalą, išlaidos eksploatacijai ženkliai sumažėja! L310 turi labai aukštą skiramąją gebą (spausdinimo rezoliuciją), tai reiškia, kad jūs galėsite atsispausdinti tikrai labai kokybiškas nuotraukas bei paveikslėlius.
Jeigu vis dėl to dar neišsirinkote geriausio spausdintuvo savo namams, paskambinkite arba parašykite mums, tikrai padėsime išsirinkti patį geriausią spausdintuvą!


 **Tonerių ir rašalo kasečių resursai skaičiuojami spausdinant A4 formato dokumentus su 5% lapo padengimu.

« Atgal