Mano krepšelis

Tinklaraštis

3 D spausdintuvų galimybės ir panaudojimas
2017-08-30

Atsiradus internetui, laikraščių ir žurnalų spauda patyrė šiokį tokį nuosmukį, tačiau ne visoms spaudos rūšims gresia tas pats.

Koks spausdintuvas geresnis – lazerinis ar rašalinis?
2017-08-30

Jeigu nusprendėte įsigyti spausdintuvą, tikriausiai pirma mintis šovusi į galvą yra koks, lazerinis ar rašalinis? 

Kokį daugiafunkcinį spausdintuvą pirkti? Kaip išsirinkti tinkamiausią modelį?
2017-08-30

Kas yra daugiafunkcinis spausdintuvas? Tai toks įrenginys, kuris turi ne tik spausdinimo funkciją, bet ir galimybę skenuoti, kopijuoti bei dažniausiai ir siųsti faksogramas.

Geriausias daugiafunkcinis spausdintuvas namams
2017-07-20

Dažnai mums namuose reikia ne tik spausdintuvo, bet praverstų ir skeneris ar kopijuoklis. Tam atvejui yra daugiafunkciniai įrenginiai, kurie ir spausdina, ir skenuoja, ir kopijuoja, o dažnai ir turi siuntimo faksu funkciją!

Geriausias spausdintuvas namams
2017-07-20

Jau buvome rašę kaip išsirinkti spausdintuvą, kuris atitiktų Jūsų poreikius. Šiandieną norėtume pakalbėti būtent apie namų vartotojus: kokie spausdintuvai yra geriausi namams, kokias funkcijas reiktų apsvarstyti prieš perkant ir kaip išsirinkti modelį, kuris nereikalaus didelių eksploatacinių išlaidų.

Kokį juodai baltą lazerinį spausdintuvą pirkti?
2017-07-17

Apsisprendus pirkti juodai baltą lazerinį spausdintuvą tikriausiai Jums iškilo klausimas, koks yra geriausias nespalvotas lazerinis spausdintuvas? Šiame straipsnyje pasistengsime į šį Jūsų klausimą atsakyti.

 

Kokį spalvotą lazerinį spausdintuvą pirkti?
2017-07-17

Nusprendus įsigyti spalvotą lazerinį spausdintuvą pirmas dalykas, kurį turėtumėte žinoti, kad foto kokybės nuotraukų, deja su juo atspausdinti negalėsite (tam reiktų rinktis rašalinį spausdintuvą), bet grafikams, diagramoms, paveikslėliams, spalvotam tekstui spausdinti – lazerinis įrenginys yra puikus pasirinkimas!

Kokį spausdintuvą pirkti? Kaip išsirinkti tinkamiausią modelį? (II)
2017-07-14

Pirmoje straipsnio dalyje pateikėme Jums klausimus, į kuriuos atsakę turėtumėte be didelio vargo išsirinkti kokio spausdintuvo Jums reikia. Dabar pateiksime kelis pavyzdžius su konkrečiais modeliais, kuriuos vienu ar kitu atveju galite pasirinkti.

Kokį spausdintuvą pirkti? Kaip išsirinkti tinkamiausią modelį? (I)
2017-07-14

Jeigu nusprendėte, kad Jūsų namams arba biurui reikia įrenginio kuris skaitmeninius dokumentus perkeltų ant popieriaus tikriausiai pirmas iškilęs klausimas yra: „Kokį spausdintuvą pirkti?