Mano krepšelis

Kokį spausdintuvą pirkti? Kaip išsirinkti tinkamiausią modelį? (II)

2017-07-14

Pirmoje straipsnio dalyje pateikėme Jums klausimus, į kuriuos atsakę turėtumėte be didelio vargo išsirinkti kokio spausdintuvo Jums reikia.

Dabar pateiksime kelis pavyzdžius su konkrečiais modeliais, kuriuos vienu ar kitu atveju galite pasirinkti.

  • Ką planuoju spausdinti? Dokumentus
  • Reikia spalvinio įrenginio ar užtektų ir nespalvotai spausdinančio? Reiktų spalvoto spausdinimo
  • A4 ar A3 formatas? Užtenka A4 formato
  • Koks apkrovimas spausdintuvui yra planuojamas per mėnesį? Apie 300 – 500 spaudų per mėnesį
  • Kokio funkcionalumo man reikia? Wi-Fi ryšio, nes bus spausdinama iš keleto nešiojamų kompiuterių, automatinio dvipusio spausdinimo
  • Ar man užteks tik spausdintuvo, o galbūt reikia daugiafunkcinio įrenginio? Reikia tik spausdintuvo

Mūsų siūlomi modeliai:
Kyocera ECOSYS P5021cdw – tai spalvinis A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 21 puslapis per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, USB Host, Tinklo plokštė (10BaseT/100BaseTX/1000BaseT), Wireless LAN. Šiam spausdintuvui yra standartinės bei padidintos talpos toneriai. Spausdinant su padidintos talpos toneriais juodai baltos kopijos kaina: 0,0191 €*; spalvotos kopijos kaina: 0,1178 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startiniai toneriai skirti atspausdinti 1.200** A4 formato puslapių.

Brother HL-3170CDW – tai spalvinis A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 22 puslapiai per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, Tinklo plokštė (10Base-T/100Base-TX), Wi-Fi 802.11b/g/n. Šiam spausdintuvui yra standartinės bei padidintos talpos toneriai. Spausdinant su padidintos talpos toneriais juodai baltos kopijos kaina: 0,0216 €*; spalvotos kopijos kaina: 0,1227 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startiniai toneriai skirti atspausdinti 1.000** A4 formato puslapių.

HP Color LaserJet Pro M252dw - tai spalvinis A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 18 puslapių per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Tinklo plokštė 10/100Base-TX, Host USB, NFC. Šiam spausdintuvui yra standartinės bei padidintos talpos toneriai. Spausdinant su padidintos talpos toneriais juodai baltos kopijos kaina: 0,0265 €*; spalvotos kopijos kaina: 0,1321 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startiniai toneriai skirti atspausdinti 700** A4 formato puslapių.


  • Ką planuoju spausdinti? Prezentacijas su diagramomis, plakatus, lankstinukus
  • Reikia spalvinio įrenginio ar užtektų ir nespalvotai spausdinančio? Būtinas spalvotas spausdinimas
  • A4 ar A3 formatas? Reikia A3 formato
  • Koks apkrovimas spausdintuvui yra planuojamas per mėnesį? Apie 300 spaudų per mėnesį
  • Kokio funkcionalumo man reikia? Neturiu specifinių reikalavimų, spausdinama bus iš vieno kompiuterio
  • Ar man užteks tik spausdintuvo, o galbūt reikia daugiafunkcinio įrenginio? Reikia tik spausdintuvo, bet galime svarstyti ir daugiafunkcinio įrenginio pirkimą

Mūsų siūlomi modeliai:

Epson L1300 – tai spalvinis A3+ formato rašalinis spausdintuvas. Spausdinimo greitis: 15 puslapių per minutę spausdinant nespalvotai; 5.5 puslapių per minutę spausdinant spalvotai. Galimas jungiamumas: USB 2.0. Šiame spausdintuve yra integruotos rašalo kasetės (talpos), jos yra užpildomos iš rašalo buteliukų. Kadangi nereikia pirkti visos rašalo kasetės, o tik originalų rašalą, išlaidos eksploatacijai ženkliai sumažėja! Spalvotos kopijos kaina: 0,0043 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra pridedami rašalo buteliukai po 70 ml.

Canon PIXMA iX6850 – tai spalvinis A3+ formato rašalinis spausdintuvas. Spausdinimo greitis: 14,5 puslapių per minutę spausdinant nespalvotai; 10,4 puslapių per minutę spausdinant spalvotai. Galimas jungiamumas: USB 2.0, Tinklo plokštė 10 / 100 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n. Šiam spausdintuvui yra standartinės bei padidintos talpos rašalo kasetės. Spausdinant su padidintos talpos rašalo kasetėmis spalvotos kopijos kaina: 0,0886 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra pridedamos startinės rašalo kasetės.

Brother MFC-J6930DW – tai spalvinis A3 formato rašalinis daugiafunkcinis įrenginys. Funkcijos: spausdinimas, kopijavimas, skenavimas, siuntimas faksu. Turi automatinį dvipusį spausdinimą. Spausdinimo greitis: 22 puslapiai per minutę spausdinant nespalvotai; 20 puslapių per minutę spausdinant spalvotai. Šis įrenginys turi du popieriaus stalčius, taigi atskirai galėsite susidėti A3 ir A4 formato lapus. Galimas jungiamumas: USB 2.0, Tinklo plokštė 10/100 Base TX, Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct, NFC. Šiam spausdintuvui yra standartinės bei padidintos talpos rašalo kasetės. Spausdinant su padidintos talpos rašalo kasetėmis spalvotos kopijos kaina: 0,0548 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra pridedamos startinės rašalo kasetės.


  • Ką planuoju spausdinti? Sąskaitas
  • Reikia spalvinio įrenginio ar užtektų ir nespalvotai spausdinančio? Tik ne spalvoto
  • A4 ar A3 formatas? A4 formato
  • Koks apkrovimas spausdintuvui yra planuojamas per mėnesį? Apie 6000 spaudų per mėnesį
  • Kokio funkcionalumo man reikia? Dvipusio spausdinimo ir jungiamumo per tinklą
  • Ar man užteks tik spausdintuvo, o galbūt reikia daugiafunkcinio įrenginio? Reikia tik spausdintuvo

Mūsų siūlomi modeliai:

Kyocera ECOSYS P3045dn – tai juodai baltas A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 45 puslapiai per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, USB Host, Tinklo plokštė (10/100/1000BaseT). Kopijos kaina: 0,0064 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startinis toneris skirtas atspausdinti 6.000** A4 formato puslapių.

Kyocera ECOSYS P3055dn – tai juodai baltas A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 55 puslapiai per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, USB Host, Tinklo plokštė (10/100/1000BaseT). Šiam spausdintuvui yra didelių resursų toneriai. Spausdinant su didžiausios talpos toneriu kopijos kaina: 0,0042 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startinis toneris skirtas atspausdinti 10.000** A4 formato puslapių.

HP LaserJet Enterprise M604dn – tai juodai baltas A4 formato lazerinis spausdintuvas turintis automatinio dvipusio spausdinimo funkciją. Spausdinimo greitis: 50 puslapių per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, USB Host, Tinklo plokštė (Gigabit Ethernet 10/100/1000T). Kopijos kaina: 0,0135 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startinis toneris skirtas atspausdinti 10.500** A4 formato puslapių.


  • Ką planuoju spausdinti? Įvairius dokumentus, spausdintuvas bus naudojamas namuose
  • Reikia spalvinio įrenginio ar užtektų ir nespalvotai spausdinančio? Užtektų ne spalvoto, bet apsvarstytume ir spalvotą spausdinimą
  • A4 ar A3 formatas? A4 formato
  • Koks apkrovimas spausdintuvui yra planuojamas per mėnesį? Apie 50 spaudų per mėnesį
  • Kokio funkcionalumo man reikia? Wi-Fi ryšys būtų privalumas, bet nėra būtinas
  • Ar man užteks tik spausdintuvo, o galbūt reikia daugiafunkcinio įrenginio? Reikia tik spausdintuvo

Mūsų siūlomi modeliai:

Xerox Phaser 3020 – tai juodai baltas A4 formato lazerinis spausdintuvas. Spausdinimo greitis: 20 puslapių per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0, Wi-Fi b/g/n. Kopijos kaina: 0,03 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startinis toneris skirtas atspausdinti 700** A4 formato puslapių.

Kyocera FS-1041 – tai juodai baltas A4 formato lazerinis spausdintuvas. Spausdinimo greitis: 20 puslapių per minutę. Galimas jungiamumas: USB 2.0. Kopijos kaina: 0,0341 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra startinis toneris skirtas atspausdinti 700** A4 formato puslapių.

Epson L310 – tai spalvinis A4 formato rašalinis spausdintuvas. Spausdinimo greitis: 9,2 puslapių per minutę spausdinant nespalvotai; 4,5 puslapių per minutę spausdinant spalvotai. Galimas jungiamumas: USB 2.0. Šiame spausdintuve yra integruotos rašalo kasetės (talpos), jos yra užpildomos iš rašalo buteliukų. Kadangi nereikia pirkti visos rašalo kasetės, o tik originalų rašalą, išlaidos eksploatacijai ženkliai sumažėja! Spalvotos kopijos kaina: 0,0043 €*. Taip pat perkant šį spausdintuvą yra pridedami rašalo buteliukai po 70 ml.
________________________________________
*Visos kopijų kainos pateikiamos remiantis www.argbaltic.lt elektroninės parduotuvės eksploatacinių medžiagų kainomis. Kainos skaičiuojamos naudojant originalius tonerius ar rašalo kasetes, spausdinant A4 formato dokumentus su 5% lapo padengimu.

**Startinių tonerių resursai skaičiuojami spausdinant A4 formato dokumentus su 5% lapo padengimu.

***Visos kainos pateikiamos Eurais be PVM.

« Atgal