Mano krepšelis

Plačiaformačiai spausdintuvai

Plačiaformačiai spausdintuvai (ploteriai) skirti dideliems brėžiniams, spaudams spausdinti, dažniausiai perkami ir naudojami reklamos gamybos įmonių, projektuotojų, žemėtvarkininkų ir pan. Dažniausiai didelio formato spausdintuvai būna rašaliniai. Čia rasite mūsų parduodamų prekių asortimentą – norimas ploteris ar plačiaformatis spausdintuvas Jums gali būti pristatytas visoje Lietuvoje.

Kad be didelių vargų išsirinktumėte ploterio modelį, kuris atitiks visus Jūsų poreikius, skambinkite mums telefonu 8 640 21188 arba rašykite el. paštu uzsakymai@argbaltic.lt , mes Jums suteiksime išsamią bei profesionalią konsultaciją - nemokamai!
  • Jungtys
  • Maks. popieriaus formatas
  • Bendra
Gamintojas:
Įrašai 11-1212
Prekės
  1. 1
  2. 2
  1. Epson SureColor SC-T5100M-MFP (914 mm)

    Epson SureColor SC-T5100M-MFP
    Epson
    • Spalvinis rašalinis didelio formato daugiafunkcinis įrenginys
    • Spausdinimas, skenavimas, kopijavimas
    • 914 mm (36 col.)
    • 2400 x 1200 dpi
    • USB, tinklo plokštė, W-Fi
    Kaina
    Be PVM: 3.310,00 € Su PVM: 4.005,10 €

    Skambinti +370 640 21188

  2. Epson SureColor SC-T5400M-MFP (914 mm)

    Epson SureColor SC-T5400M-MFP (914 mm)
    Epson
    • Spalvinis rašalinis didelio formato daugiafunkcinis įrenginys
    • Spausdinimas, skenavimas, kopijavimas
    • 914 mm (36 col.)
    • 2400 x 1200 dpi
    • USB, tinklo plokštė, W-Fi
    Kaina
    Be PVM: 4.800,00 € Su PVM: 5.808,00 €

    Skambinti +370 640 21188

  1. 1
  2. 2

Parduodamas ploteris gali spausdinti pagal poreikius nuo A2 iki A0 (ilgis dažnai gali būti didesnis nei A0 formato). Priklausomai nuo konkretaus įrenginio ploteriu galima spausdinti vaizdus ant popieriaus, lipduko, tapeto, tento ir kitų tiesioginei spaudai skirtų medžiagų. Prie plačiaformačių spausdintuvų kategorijos galima būtų priskirti ir didelio formato (brėžinines) multifunkcines mašinas. Tai daug sudėtingesio tipo lazeriniai įrenginiai, kurie gali (priklausomai nuo pasirinktų funkcijų) spausdinti, skenuoti ir kopijuoti. Siūlome nusipirkti norimą plačiaformatį spausdintuvą patrauklia kaina mūsų parduotuvėje ir jį nemokamai atsiimti mūsų biure Vilniuje. Taip pat pagal poreikį pristatysime Jūsų ploterį- didelio formato spausdintuvą į bet kurią Lietuvos vietą.

„ARG Baltic“: ką Jums siūlome?

ARG Baltic nori, kad kiekvienoje įmonėje darbas vyktų greitai ir sklandžiai, todėl siūlo platų biuro įrangos pasirinkimą visoje Lietuvoje. Įmonė stengiasi būti visapusiškai naudinga savo klientams, todėl prekiauja spausdintuvais, daugiafunkciniais įrenginiais, taip pat jų  eksploatacinėmis medžiagomis ir įvairiais priedais – visa tai gamina pasaulinį pripažinimą gavę gamintojai. ARG Baltic dirbantys kvalifikuoti specialistai padeda apsispręsti klientams, kuri įranga jiems yra tinkamiausia, kokius papildomus priedus bei eksploatacines medžiagas pasirinkti, kad tenkintų teikiamos paslaugos, o darbas taptų dar našesnis. Todėl nežinantiems, kokią biuro įrangą įsigyti, patariama pasikonsultuoti būtent su jais ir tokiu būdu surasti tai, ko reikia Jūsų biurui ar namams. 

Mūsų asortimente – rašaliniai plačiaformačiai spausdintuvai

Priklausomai nuo to, kokia veikla užsiimsite, ant kokio paviršiaus spausdinsite, bus reikalingas atitinkamas plačiaformatis spausdintuvas. Mūsų asortimente rasite platų rašalinių plačiaformačių spausdintuvų pasirinkimą – tai bus puikus sprendimas, jei spausdinsite brėžinius, plakatus, nuotraukas ir pan.

Siūlome tik patikimų ir aukščiausią įrenginių bei spausdinimo kokybę garantuojančių gamintojų produkciją: HP, „Epson“, „Canon“.

Kas svarbu renkantis plačiaformatį spausdintuvą?

Jei Jums aktuali plačiaformatė spauda, pavyzdžiui, kuriate reklamos agentūrą, tuomet būtina pasirinkti gerą plačiaformatį spausdintuvą. Sprendimo priėmimui reikšmingi parametrai:

  • Gamintojas. Plačiaformačiai spausdintuvai, ploteris – nepigūs įrenginiai, bet rekomenduojame pasitikėti pripažinimą pelniusiais ir kokybę garantuojančiais gamintojais, kurių prekių rasite mūsų asortimente.

  • Skiriamoji geba. Plačiaformatei spaudai skiriamoji geba – vienas esminių kriterijų. Ji turi būti kuo aukštesnė, kad atspausdintas vaizdas būtų aiškus ir ryškus.

  • Spausdinimo greitis. Neabejojame, greitis labai svarbus, bet neapsigaukite rinkdamiesi – atsižvelkite ir į spausdinimo kokybę. Kartais pasitaiko, kad maksimaliu greičiu spausdinantis spausdintuvas nepatenkina kokybės reikalavimų. Šie du aspektai turi atitikti Jūsų lūkesčius, nes nuo to priklausys uždarbis.

  • Plačiaformačio spausdintuvo plotis. Prieš pradėdami rintis spausdintuvą turite nuspręsti, koks plotis Jums reikalingas. Jei ateityje reikės spausdinti mažesnio formato – ne problema, bet štai prisireikus didesnio – galimybių neturėsite. Todėl gerai įvertinkite savo spaudos poreikius. Kita vertus, nepulkite į kraštutinumus ir nepirkite kuo platesnio, nors tikrai žinote, kad tokio nereikės – juk įrenginiai nepigūs. Svarstydami pločio parametrą nepamirškite ir vietos biure – įrenginiui reikės tinkamos vietos, atitinkančios jo gabaritus.

Dažnai užduodami klausimai apie plačiaformačius spausdintuvus

Kokį rašalą pasirinkti?

Remkitės spausdintuvo gamintojo rekomendacijomis, taip pat prioritetą teikite originaliems produktams. Neoriginalūs, nors ir pigesni, tikėtina, neigiamai paveiks įrenginio tarnavimo laiką ir sąlygos dėl nekokybiško rašalo patiriamus įrenginio gedimus.

Kiek kainuoja plačiaformačiai spausdintuvai?

Didelio formato spausdintuvai skiriasi pločiu, skiriamąja geba, greičiu ir kitais aspektais, suponuojančiais įrenginio kainą. Paprastą, nedidelį, bet gero gamintojo plataus formato spausdintuvą galima įsigyti maždaug už tūkstantį eurų. Brangiausi plačiaformačiai spausdintuvai kainuoja kelis tūkstančius, kai kurie peržengia ir dešimties tūkstančių eurų ribą.

Kokią funkciją atlieka ploteris?

Ploteriai naudojami lipdukų gamybai: vidaus ir lauko reklamai, reklamai ant automobilių, apdailai, baldams ir kt. Ploteris išpjauna lipduką pagal nurodytą pjovimo formą.

Kaip pasirinkti plačiaformatį spausdintuvą?

Renkantis geriausia vadovautis savo poreikiais, įvertinti finansines galimybes. Neretai svarbi ir veikla, kuriai reikalingas įrenginys. Jei nežinote, koks plačiaformatis spausdintuvas Jums reikalingas, mielai Jums patarsime ir padėsime pasirinkti optimaliausią variantą.