Mano krepšelis

Suderinamas toneris Integral TK-3160 Toneriai, spausdintuvų kasetės

Trumpas aprašymas

  • Suderinamas
  • Spausdinimo spalva: juoda
  • Resursas: 12.500 A4 psl. pagal ISO/IEC 19752
  • Su elektroniniu „chip'u“

Pateiktos nuotraukos yra informacinio pobūdžio ir gali skirtis nuo realios prekės išvaizdos.

Prieinamumas: Prekyboje

Suderinamas toneris Integral TK-3160 Susijusios prekės

Suderinamas toneris Integral TK-3160

Tinka įrenginiams: Kyocera ECOSYS P3045dn, ECOSYS P3050dn, ECOSYS P3055dn, ECOSYS P3060dn, ECOSYS M3145dn, ECOSYS M3645dn, ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn, ECOSYS P3155dn, ECOSYS P3260dn, ECOSYS M3860idn, ECOSYS M3860idnf

Kompanija INTEGRAL GmbH yra viena didžiausių suderinamų eksploatacinių medžiagų gamintoja, kurios produkcija yra pilnai suderinama su Kyocera įrenginiais, o gamyba vykdoma europoje: Vokietijoje ir Prancūzijoje.


Jeigu norite, kad jūsų išlaidos spausdinimui būtų dar mažesnės, visuomet galite rinktis neoriginalius tonerius, su kuriais spausdinsite pigiau. Žinoma, reiktų nepamiršti, kad kol galioja spausdintuvo garantija geriau to nedaryti, kadangi sugedus spausdintuvui, jeigu gedimo priežastis yra dėl tonerio kaltės, galite netekti gamintojo garantijos. Mes siūlome ypač kokybiškus naujus lygiaverčius tonerius, kuriuos galite įsigyti internetu už labia patrauklią kainą. Užsakytas prekes pristatome visoje Lietuvoje, o Vilniuje – prekių atsiėmimas yra nemokamas.

Toneris – svarbiausia spausdintuvo eklspoatacinė medžiaga, be jo Jūs tiesiog negalėsite spausdinti. Kad spausdintuvo aprūpinimas toneriais nebūtų didelė problema – siūlome Jums internetu už patraukias kainas užsisakyti naują tonerį, jį Jums galime pristatyti į bet kurią Lietuvos vietą, o Vilniuje, mūsų biure, galite prekes galite atsiimti nemokamai! Naujas toneris – laimingas spausdintuvas!


Prekių žymos

Naudokite tarpus žymoms atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.